Uso İlkokulu
Şirinevler Mahallesi ,39007 Sokak No 26 BURDUR

VİZYON

Üst düzeyde duyarlı bir okul ve veli çevresi oluşturmak. İlimizin ve Ülkemizin gelişmesinde rol alabilecek öğrenciler yetiştirmek. Sportif faaliyetlerle, Türkiye´nin tanıdığı bir okul haline getirmek.

MİSYON

Amaca ulaşmak için velilerle sıkı bir işbirliği yapılacak, teknolojik imkanlar sonuna kadar kullanılacak, dersler öğrenci merkezli ve aktif öğrenme yöntemleriyle işlenecek. Çoklu zeka kuramı ve tam öğrenme yöntemleri uygulanacak, öğrencinin neyi nasıl öğrendiği mutlaka tespit edilecektir.

BAŞARILAR

Eğitim öğretime açılışından bugüne kadar sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde birçok başarıya imza atmıştır. Halk oyunları yarışmalarında il birincilikleri vardır. Küçükler kros müsabakalarında kız ve erkek takımlarının il birincilikleri bulunmaktadır. Hentbol kız ve erkek takımları bir kaç yıl üst üste grup müsabakalarına katılmıştır. 1999-2000 öğretim yılı kız ve erkek hentbol takımları Türkiye birinciliklerine katılarak kızlar Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Tam gün

Sabah:08.50-12.00 Öğleden Sonra:13.30-15.00